CHIARELLA low mineral content mountain water is born in a pure and uncontaminated environment at 750 meters above sea level and is bottled in the immediate vicinity of the source.
It is pure mountain water, very balanced and surprisingly assimilable.
Poor in sulphates and with one of the lowest sodium levels in Europe, it instead contains a good percentage of calcium, potassium and magnesium: it is precisely these elements that make Chiarella oligomineral water particularly suitable for stimulating diuresis and therefore the elimination of waste, the first and fundamental step towards a correct organic purification process.
Dipartimento di chimica generale dell'Università di Pavia | Sostanze disciolte in un litro d'acqua espresse in ioni: | |||
Temperatura dell'acqua alla sorgente Conducibilità elettrica specifica a 20° ph a 20° Residuo fisso a 180°C Anidride carbonica libera CO2/l |
10.6°C 314 µS/cm 7,5 204 mg/l 13 mg/l |
Calcio Magnesio Sodio Potassio Idrocarbonico Solfati Nitrati Cloruri Silice |
Ca++ Mg++ Na+ K+ HCO-3 SO--4 NO-3 CI- SIO-2 |
41 mg 22,8 mg 1,0 mg 0,20 mg 230 mg 6,5 mg 5,7 mg 0,7 mg 3,4 mg |
Dipartimento di chimica generale dell'Università di Pavia |
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Temperatura dell'acqua alla sorgente Conducibilità elettrica specifica a 20° ph a 20° Residuo fisso a 180°C Anidride carbonica libera CO2/l |
10.6°C 314 µS/cm 7,5 204 mg/l 13 mg/l |
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Sostanze disciolte in un litro d'acqua espresse in ioni: |
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Calcio Magnesio Sodio Potassio Idrocarbonico Solfati Nitrati Cloruri Silice |
Ca++ Mg++ Na+ K+ HCO-3 SO--4 NO-3 CI- SIO-2 |
41 mg 22,8 mg 1,0 mg 0,20 mg 230 mg 6,5 mg 5,7 mg 0,7 mg 3,4 mg |